Du er ved at tilmelde dig Emilielundens nyhedsbrev :)
Som tak får du, firee vejledninger til konstruktion efter din grundform, samt
 løbende inspiration til flere nye projekter tilsendt....så glæd dig ;)

Indtast dit navn og din e-mail adresse herunder. Når du har bekræftet din tilmelding til nyhedsbrev og er registreret, modtager du en mail med et link. Hvis mailen med guiden ikke kommer i din indbakke, så tjek spam mappen eller hvis du har gmail, tjek f.eks under promoveringer. 

Bedste Hilsner
Kursuscenter Emilielunden


Ved at udfylde nedenstående formular og trykke ”Tilmed nyhedsbrev” afgiver du dit samtykke til, at Emilielunden må gemme dit fornavn og e-mail, med det formål at sende nyhedsbreve til dig.
Personoplysninger behandles fortroligt. Vi bruger Mailchimp som vores markedsførings platform. Du kan læse om deres privatlivspolitik nedenfor.  Dine data vil aldrig blive solgt eller videregivet til andre formål. Du vil til enhver tid have mulighed for at trække dit samtykke tilbage, hvis du ikke ønsker, at modtage nyhedsbreve. Der er et link i bunden af hvert eneste nyhedsbrev til afmelding af fremtidige mails.


 

* indicates required

Når du trykker ”Tilmed nyhedsbrev” afgiver du dit samtykke til, at Emilielunden må gemme dit fornavn og e-mail, med det eneste formål at sende nyhedsbreve til dig. Vælg venligst at vi må kontakte dig via: